جشنواره غذای سالم با هدف ترویج تغذیه سالم و فرهنگ خود مراقبتی با حضور تعدادی از دانش آموزان هنرستان کار و دانش مطهر دهدشت برگزار شد.
جشنواره غذای سالم با هدف ترویج تغذیه سالم و فرهنگ خود مراقبتی با حضور تعدادی از دانش آموزان هنرستان کار و دانش مطهر دهدشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه در این زمینه تصریح کرد: ترویج تغذیه سالم و مقوی با محوریت غذاهای سنتی و محلی، ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان در خصوص خواص غذاهای محلی و ترویج فرهنگ استفاده از این غذاها به جای فست فودها و تقویت فرهنگ خود مراقبتی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.
مرضیه کامران ادامه داد: در پایان این جشنواره از تمامی غذاهای ارائه شده با توجه به شاخص هایی نظیر استفاده از مواد غذایی مفید و مغذی، استفاده نکردن از رنگ های غیر مجاز و روغن جامد، طعم و مزه غذا، نحوه پخت، رعایت بهداشت و نظافت ارزیابی به عمل آمد و نفرات برتر مشخص شدند.
برپایه این گزارش؛ علاوه بر نفرات برگزیده، به کلیه دانش آموزان شرکت کننده در این جشنواره از سوی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه لوح سپاسی اهداء شد.9/
خبر:آرمان شفایی






